NOMAD FITNESS PERSONAL & SMALL GROUP TRAINING ON LOCATION AMSTERDAM AREA


PLAN AN INTAKE
YOUR PERSONAL TRAINER

Mentor at Milo education and over eight years experience as a trainer


READ MORE

CLASSES

2397this year

PT HOURS GIVEN

1782this year

MERCY

0 %
PERSONAL TRAINING ON LOCATION

The first and biggest hurdle for most people to get in shape is getting themselves to the gym. We take care of that problem. Nomad Fitness is here for your convenience. Nomad Fitness is the mobile gym that comes to the safety of your personal bubble. We have the equipment and extensive knowledge. All that is left for you is to bring the motivation. Do you have a garage(gym), parking garage in your building or does your company have a warehouse? You then have the perfect place for a trainingsession.

Prefer training in a gym?

Locations:
- Frans Otten stadion (Amsterdam Zuid)
- Stoked gym (Oostenburg eiland)

We are committed to your fitness.


BOOK NOW

GROUP TRAINING ON LOCATION

SMALL GROUP TRAINING
There is always the option of small group training. The added benefit is that you get to share the costs and having like-minded people with you to reach your goals. Training with other people often leads to greater success.

CORPORATE TRAINING
Fitter employees are usually more productive, more motivated and tend to call in sick less. Does your company have a warehouse or parking garage, then you have the perfect place for a trainingsession.
This could be the ideal way to meet up with colleagues, get fit and have some fun in the process.


BOOK NOW

ABOUTRAY

Before the age of thirty, I had a very unhealthy lifestyle. At that point I had already lost a few relatives to cancer, and heart and vascular disease. I suddenly realized that I wasn’t going to grow old with this lifestyle. I decided to make a drastic change and started practicing kickboxing. Not long after that I discovered CrossFit. After the try out I realized that this was the way to get in shape. What I found very appealing is the combination of lifting weights, gymnastics and cardio. And perhaps, what appealed even more, was the cohesiveness within the community.

In 2015 after an internship at Vondelgym, I became a CrossFit coach. It was here where I really developed myself as a trainer. Besides the numerous educations that I completed, I gathered a ton of information from other fitness professionals at Vondelgym. This has really helped my development in becoming a better trainer. In 2019 I completed the MILO education Personal Trainer course. Two years after graduating I was asked to join the team as one of the MILO mentors. I truly enjoy that I was able to turn my passion into my daily job. I love helping people to move better and living a healthier lifestyle. It’s never too late. You are able to change yourself.


BOOK NOW

WE ARE COMMITTED TO YOUR FITNESS


MOVING FORWARD TOGETHER


TESTIMONIALS

Kim van Male

Ik ben nu ongeveer een half jaar met Ray aan het trainen, ik ben altijd heel sportief maar liep steeds tegen pijntjes aan waardoor ik weer moest stoppen. Ray heeft ervoor gezorgd dat ik weer volledig kan sporten zonder blessures en zelf als ik wel vast zit ben ik er na een training met hem weer vanaf! Werkt beter dan een fysio en ik ben sterker dan ooit. Echt een cadeau voor mezelf, ik raad hem iedereen aan!

Ernst-Jan Pfauth

Ray is een van de meest geduldige en zorgvuldige mensen die ik ken. We trainen nu twee jaar samen en hij blijft altijd even scherp op mijn verbeterpunten. Ik train met hem voor het onderhouden van een goede lichaamshouding en vergroten mobiliteit (zit nogal veel achter een computer) en heb sinds ik met Ray train nooit meer klachten. De goede en open gesprekken tijdens het trainen zijn een mooie bonus!

Alex Green

Waarom ik voor Nomad Fitness heb gekozen? Ik wil mijzelf graag verbeteren op krachtniveau en conditioneel en dat wil ik goed doen. Ray van Nomad Fitness is een "good mover" en dat brengt hij ook over op zijn klanten. Bewegingen moeten helemaal afgemaakt worden en in de correcte vorm en alleen in de correcte vorm, anders niet! Dat maakt dat ik voor Nomad Fitness heb gekozen.

Lorenzo Moretti

Ray is gewoon een ongelooflijke trainer. Persoonlijk, geduldig en weet hoe de behoeften van u te beoordelen en in balans te brengen en u op weg te helpen naar uw doelen. Hij ontwikkelt gepersonaliseerde trainingsschema's die worden opgebouwd naarmate je groeit. Ik kan hem niet genoeg aanbevelen.

Suzanne Leijten

Hoewel ik al jaren onder persoonlijke (1 op 1) begeleiding train, is Ray is veruit de meest kundige trainer die ik ken. Zijn trainingen zijn niet alleen vernieuwend en uitdagend - omdat Ray agile en creatief is, kan hij oefeningen snel/gemakkelijk aanpassen als je ergens last van hebt, of als je juist verder en dieper kunt gaan. Opvallend is zijn kennis van spieren, belasting en ontspanning -- hij kan haarfijn en helder uitleggen wat een oefening met je spieren doet, waarom hij de oefening voorstelt en zorgt altijd dat je met perfecte form traint. Hierdoor maak je snel vooruitgang. Al na een paar maanden krachttraining van Ray was ik veel sterker, fitter en voelde ik me superwoman! Niet onbelangrijk: de afgelopen 9 maanden heeft Ray mij getraind terwijl ik zwanger was. Dit is weer een heel andere manier van trainen -- die Ray dus ook beheerst. Waar sommige trainers zenuwachtig worden wanneer ze zwangere vrouwen trainen, zorgde Ray er juist voor dat ik alles uit mijn (aangepaste) training bleef halen zonder grenzen te overschrijden en dat de trainingen tot op het laatst leuk en vernieuwend bleven.

Carl Allen

Ik kan Nomad Fitness van harte aanbevelen. Ray is een geweldige fitnesstrainer; Met zijn begeleiding heb ik mijn fitnessdoelen kunnen bereiken. Een geweldige investering!!

Leila F

Ray is ervaren, kundig en niet onbelangrijk ook nog eens super als persoon. De eerste sessies nam hij uitgebreid de aandacht om te bepalen wat een goed plan is, door diverse oefeningen uit te proberen en mijn bewegingsapparaat ;) te evalueren. Zo kon ik met hem aan de slag met goede oefeningen, werkend aan techniek en met de juiste toelichting. Waarom het een wel en het ander niet, wat het voor het lichaam doet en dat dan ook nog met een portie geduld (tja ik had na jaren Crossfit een pauze gehad niet en dat viel toch wel tegen). Met als resultaat weer snel een krachtig lichaam.

Super dat hij nu ook nog eens aan travel doet, typisch voor Ray, want hij haalt altijd verantwoord het beste in je naar boven met een fantastisch resultaat en die norm stelt hij ook voor zichzelf door te blijven innoveren en zichzelf te ontwikkelen. Zo ondersteunt hij ook na de zwangerschap, wat toch echt een vak apart is.

06 85554213